zondag 3 maart 2013

GTST Gids (week 10)

Maandag 4/3
Mike wordt door Lorena uitgedaagd. Sjors en Aysen beconcurreren elkaar om Bings aandacht. Jef beweert stellig dat hij blij is om weer thuis te zijn, maar Nuran twijfelt hieraan. Rik zoekt naar een creatieve oplossing voor Jefs probleem.

Dinsdag 5/3
Lorena heeft een fijne verrassing voor flirtende Mike. Rikki ontdekt een opleiding die ze wel zou willen volgen. Sjoerd moet een volgend tentamen leren en kan dat niet zonder drugs, alleen is zijn geld op. Aysen ziet een mogelijkheid om van Sjors af te komen.

Woensdag 6/3
Sjoerd moet zorgen dat hij zichzelf niet verdacht maakt. Lorena ziet een nieuwe kans om Wiet in diskrediet te brengen. Nina probeert het vertrouwen van Lucas terug te winnen, maar Lucas blijkt een stijfkop.

Donderdag 7/3
Mike ontdekt iets over Sjoerd en gaat op onderzoek uit. Rikki probeert erachter te komen of Wiet soms weer aan het doordraaien is. Rik houdt geheim hoe hij Jef aan de vrouw probeert te brengen. Nuran ontdekt Riks plan en probeert hem te stoppen.

Vrijdag 8/3
Bij het regelen van de scheiding worden Ludo en Janine allebei zo emotioneel dat het tot een zoen komt. Sjors krijgt te horen wat Bing van Aysen wil en is verbijsterd. Nina kan niet begrijpen dat Lucas sympathie heeft voor Wiet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten